Skip to content

VRAAG DE REDACTIE

review

de podcast planning

Hieronder vind je komende podcasts die je bij Small Talk kunt verwachten

ONLINE
Hanno van der Loo
De sportwetenschapper met eigen sporttijdschrift "sportgericht' Zingt de sterren van de hemel. Hanno van der Loo te gast in Small Talk
BINNENKORT ONLINE
Lano Wolf
Lana tekende haar eerste platencontract in 1997. Weken stond ze in hitlijsten en was te horen op nationale radio en TV. Naast gezongen te hebben in diverse bands en met artiesten als The Trammps, George McCray, Jocelyn Brown, The London Beat en Lois Lane, trad zij op met het Metropole Orkest, tijdens het Concert op de Amstel en Parkpop.
BINNENKORT ONLINE
Bert van Rossem
Voor zover ze weten is het niet eerder gedaan: de hele gemeente Stichtse Vecht doorzwemmen. Bert van Rossum en Jan Rutterkamp gaan 25 kilometer afleggen in de Vecht en halen daarmee geld op voor de Voedselbank. Hele dag zwemmen Woensdag 7 juli was het zo ver. Na de start om 08.00 uur in Oud Zuilen zwommen ze noordwaarts de Vecht af. Via Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen en Vreeland naar de finish in Nigtevecht.
BINNENKORT ONLINE
Harry Piekema
Harry Piekema is een veelzijdig acteur in theater, tv en film. Acteren, zingen, presenteren, hij doet het allemaal. Bovendien is hij communicatie expert. Zo te lezen heeft Harry nog al wat talenten in huis. Hij speelt alleen geen supermarktmanager meer dus daar gaan we het niet alleen over hebben.
BINNENKORT ONLINE
Benito Maij
No Bullsh*t Sportcoach, Olympisch Judocoach en Public Speaker. Naast zijn eigen judo carrière begon hij met lesgeven en hij groeide al snel door naar hoofd jeugdopleiding. Ontwikkelingen binnen de JBN hadden hem de mogelijkheid gegeven om te gaan werken als talentcoach, 0,5 fte, voor de Judo Bond Nederland in Haarlem. Hij had succes als talentcoach en zorgde voor 2 zilveren medailles op de WK junioren in Bangkok, Thailand. In 2016 is de Nederlandse judo top gecentraliseerd op Papendal en Benito giing mee, werken naar de Olympische spelen in Tokyo (2021).
VERWACHT
Anne-Elis Ligtlee
Ligtlee begon haar carrière in de BMX-sport en werd verschillende malen Europees en wereldkampioen in diverse jeugdcategorieën. Op 13 augustus 2016 won ze goud op het onderdeel keirin tijdens de Olympische Zomerspelen 2016 in Rio de Janeiro. Ligtlee maakte in december 2018 bekend dat ze stopte met baanwielrennen. Ze had geen plezier meer in wat ze deed en miste de motivatie om op topniveau te presteren.
VERWACHT
Patrick Kicken
Patrick Kicken begon zijn radiocarrière in december 1989 bij lokale en regionale radiostations als Radio Veronica Anders Maaseik, Radio Grensland, CRM Radio, Falcon Radio en Royaal FM.
VERWACHT
Geert Schipper
De paralympiër Geert Schipper (triatlon) was erbij tijdens Rio 2016 én hij is erbij tijdens Tokio 2020. Vanwege het coronavirus moet hij wel een jaar langer wachten op hun tweede Spelen. Hoewel de Paralympische Spelen van Tokio al eind augustus zouden beginnen had Schipper (42) zijn startbewijs nog niet op zak. Maar, zoals hij het zelf zegt, het had ’extreem raar’ moeten lopen wilde hij niet uitgezonden worden naar Japan. Hoewel het evenement door de coronacrisis nu een jaar later plaatsvindt zal dat tegen die tijd niet anders zijn. Schipper immers behoort in zijn sport tot de absolute wereldtop. Eén blik op het overvolle kastje zegt genoeg: waar de Spanbroeker start én gevrijwaard blijft van pech, valt hij in de prijzen. Toch heeft vooral die ene zilveren medaille hem veel gebracht. “Zeker in de regio was ik al best een bekende sporter, maar die olympische plak heeft me nog meer zichtbaarheid gegeven. En uiteindelijk ook gezorgd voor meer doekoes in mijn zak, want ik ben door die medaille makkelijker in contact gekomen met mogelijke sponsors.”
VERWACHT
Bastiaan Meijer
Bastiaan Meijer is 26 jaar oud, afgestudeerd journalist. Bij werkt bij 538 en heeft zijn eigen populaire podcast. de Podcast. Zelf schrijft hij : Alle begin is moeilijk, maar hoe kom je aan de top? In de PodBast spreekt Bastiaan Meijer met succesvolle mensen over hun weg naar de top. Hoe zijn ze gekomen waar ze zijn? Hoe dealen zij met kritiek en wat kun jij van ze leren?. Voor mij dus een Talant. Kortom binnenkort hoor je hem.
VERWACHT
John Korver
John Korver maakt al meer dan 20 jaar cartoons, karikaturen getekende animatie en steltekeningen voor het bedrijfsleven, de publieke sector. Waarom hij dot doet ? Hij wil Mensen blij maken met mijn verbeeldingskracht, dat is wat zijn passie is. Het liefst met humor maar dat hoeft niet. Als het maar de kern raakt. Hij gelooft erin dat de beelden die hij maakt een bepaalde betekenis kunnen hebben. Een cartoon kan een dilemma uitbeelden met humor, een karikatuur van een persoon kan iemand heel blij maken en een cartoonfilmpje kan een bepaalde boodschap uitdragen op een leuke visuele manier. Een talent op papier. Binnenkort te gast in small talk de podcast.
VERWACHT
Tom Coronel
Tom Coronel is een Nederlands autocoureur, uitkomend in het wereldkampioenschap voor toerwagens, het WTCR. Coronel neemt sinds 1990 deel aan races in verschillende klassen, eerst in Nederland later op internationaal niveau. Zijn grootste succes behaalde hij door in 1997 het Japanse Formule 3 kampioenschap te winnen, alsmede de International Masters of Formula 3. Aan het eind van 1999 heeft Coronel een paar keer getest voor het Formule 1-team Arrows en was een serieuze kandidaat voor een plekje bij het desbetreffende team om in 2000 F1 te gaan racen. Dit ging echter op het laatste moment niet door. De jaren hierna heeft hij zijn CV flink uitgebreid met vele races in verschillende kampioenschappen met name de ETCC, WTCC en sinds 2018 WTCR. Hiernaast reed Coronel ook races in het FIA GT kampioenschap en de Le Mans Series. Bovendien reed Coronel verschillende malen tijdens de 24 uren van Le Mans met onder andere Racing for Holland van Jan Lammers, Johansson Racing met een Audi en Spyker.
VERWACHT
Tim Moria
Tim : begonnen als journalist en tekstschrijver, maar heeft zijn core business inmiddels verlegd. Inmiddels is hij eigenaar van Tekst Direct Online, een tekstbureau met oog voor detail. En eigenaar van 3athlon.nl en Triathlon Today, triathlonwebsites met focus op nationaal en internationaal triathlonnieuws. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de pr & marketing rondom Challenge Almere-Amsterdam, het grootste triathlonevenement van Nederland, én van Challenge Family, een internationaal triathlonmerk dat wereldwijd veertig races organiseert.
VERWACHT
Marcella Mesker
Mesker speelde van 1979 tot 1988 professioneel tennis en bereikte de 31e plaats op de wereldranglijst (in maart 1983, en later nogmaals aan het einde van het seizoen 1986). Tegenwoordig zie je en hoor je Marcella al jaren als tennis- verslaggeefster bij de NOS op Radio en TV.
VERWACHT
Jorden Bres
Jorden Bres is meer dan 10 jaar werkzaam als fysieke trainer bij het NOC*NSF/TeamNL. Hij is verantwoordelijk voor de fysieke programma’s, testen, meten en begeleiding van vele topsporters richting EK's, WK's en Olympische Spelen. Op dit moment is hij in voorbereiding op de Olympische Spelen van 2021 in Tokyo en 2022 in Beijing. Hij traint/trainde Europees, Wereld- en Olympisch kampioen turnen Epke Zonderland, Wereldkampioen judo Noël van ’t End, meervoudig Europees kampioen judo Henk Grol, Europees en wereldkampioen schaatsen Jutta Leerdam, de commerciële schaatsploeg van Marianne Timmer en vele andere topsporters
De afgelopen weken

De plaat en zijn verhaal

De gast in de Small Talk podcast nemenhun eigen muziek mee. Deze plaatjes worden afgespeeld in de podcast. Echter…… Bij iedere plaat hoort hun eigen verhaal. In deze onderstaande spotify playlist kun je ze nog een keertje beluisteren.

Redactie stagiair(e)

Wat wij bieden?

RST Coaching en consultancy BV en de gerelateerde brands bieden een marktconforme (stage)vergoeding en een dynamische werkomgeving met ruimte voor persoonlijke groei. Naast een informele werksfeer en super gedreven en leuke collega’s bieden wij je ook de mogelijkheid om zowel op kantoor als in je eigen omgeving te werken.

Interesse ?